Η Εταιρεία μας

H εταιρεία Aeolos Safety ιδρύθηκε το 1985, η σύνθεση της αφορά την πυρασφάλεια και τα σωστικά μέσα, αφενός της στεριάς και αφετέρου της θάλασσας. Ακόμη, εντάχθηκε και στον τομέα των ναυτιλιακών ειδών με φυσικό κατάστημα που αφορά yacht και mega yacht σε επίπεδο λιανικής και χονδρικής πώλησης. Το προσωπικό περιλαμβάνεται από άψογα εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς. Επιπροσθέτως, η εξειδίκευση του προσωπικού αλλά και η μέριμνά του για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών εγγυώνται τεχνογνωσία, ασφάλεια και μέγιστη ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών.

Διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις που είναι πιστοποιημένες, αποτελούν κέντρο υψηλής και χαμηλής πιέσεως, όπως και πιστοποιημένο σταθμό επιθεώρησης Liferaft, καθώς επίσης επιθεώρηση και συντήρηση LifeboatDavit και No-Destructive-Testing. Η εταιρεία Aeolos Safety μπορεί να σας προσφέρει υπηρεσίες σε όλους τους ευρωπαϊκούς λιμένες αλλά και παγκοσμίως.

Επομένως, λόγω των κατάλληλων εγκαταστάσεων, η εξυπηρέτηση αλλά και το περιεχόμενο αυτής, βρίσκεται στην επαρκέστερη μορφή του και είναι διαθέσιμη για εσάς ανά πάσα στιγμή.

Τέλος, η εταιρεία Aeolos Safety κατέχει ως αυτοσκοπό την εξυπηρέτηση του πελάτη και ως αποτέλεσμα λαμβάνει την πλήρη εμπιστοσύνη του. Η ακλόνητη εμπιστοσύνη και αφοσίωση του πελάτη στην πάροδο του χρόνου αποτελεί την πηγή ενέργειας για την περαιτέρω εξέλιξή μας.

Δημοφιλείς Μάρκες

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ